Chat with us, powered by LiveChat

Ščitniki za ukrivljene in deformirane nožne prste

UPORABA:
V začetku uporabljajte ščitnike 2-3 ure na dan. Postopoma povečujte čas nošenja, da dosežete v naslednjih 14 dneh čas nošenja vsaj 6-8 ur na dan. Stranke opažajo, da pri redni in pravilni uporabi ščitnikov, so rezultati vidni že v prvem mesecu uporabeZaradi zelo prijetnega in udobnega materiala (Medicinski SEBS , zmanjšuje nastajanje neprijetnega vonja, zmanjšuje in minimizira razvoj bakterij in glivic in je netoksičen. lahko ščitnike nosite vsakodnevno v udobni obutvi.

ČIŠČENJE: pod mlačno tekočo vodo. Preden spet nataknete na nogo, ga dobro osušite.

Material – Medicinski SEBS , zmanjšuje nastajanje neprijetnega vonja, zmanjšuje in minimizira razvoj bakterij in glivic ter je netoksičen.

Dimenzije: 7.8 cm x 5 cm x 2.2 cm (hallux – za palec, kazalec)
dimenzije ostalih ščitnikov so odvisne od modela.

Količina v paketu: 2 kosa – oba se prilagajata obema nogama

Primerno za velikost noge 30 -46 št noge

Uporaba :
V začetku uporabljajte ščitnike 2-3ure na dan. Postopoma povečujte čas nošenja, da dosežete v naslednjih 14-ih dneh čas nošenja vsaj 6-8ur na dan. Stranke opažajo, da pri redni in pravilni uporabi ščitnikov, so rezultati vidni že v prvem mesecu uporabe. Zaradi zelo prijetnega in udobnega materiala lahko ščitnike nosite vsakodnevno v udobni obutvi. Ni moteč, saj ne tišči in ne žuli.

Opozorilo: Pri zelo izraziti in boleči deformaciji, se pred uporabo posvetujte s svojim izbranim zdravikom.

Material: Medicinski SEBS (zmanjšuje nastajanje neprijetnega vonja, zmanjšuje in minimizira razvoj bakterij in glivic in je netoksičen)

Način delovanja: s tem, ko drži prste razdvojene in na pravem mestu, lahko ustavi razvoj deformacije in nadaljnjo krivljenje prstov na nogi. Lahko jih nosite preventivno ali post-operativno za skrajšanje časa rehabilitacije. Primerni so za v vsako obutev, saj ne motijo med hojo, rekreacijo ter ne tiščijo. Pri redni in pravilni uporabi stranke opazijo rezultate že v prvem mesecu porabe


Uvoznik: VivoVita d.o.o., Lavrica, Dolenjska cesta 318, 1291 Škofljica,
tel.: 01/3666-066, 030/383808
mail: info@vivovita.net,
web: http://www.vivozebra.si
Narejeno na Kitajskem