Chat with us, powered by LiveChat

SnailVita – polžji gel 125ml


Vlažilni in obnovitveni polžji gel SnailVita za hitro in globinsko obnovo kože. Obogaten je z vitaminom B6, kolagenom in alantoinom.

Za lepo, mehko in napeto kožo.

*Rok uporabe – konec aprila 2020*

18.90 4.99 + brezplačna poštnina
Naročiš danes, prejmeš že v tor., 14.04.

Dostava paketov poteka normalno
Glede na situacijo s COVID-19, je spletno nakupovanje najvarnejši način nakupovanja.

SnailVita polžji gel je obogaten z vitaminom B6, kolagenom in ALANTOINOM za hitrejšo obnavljanje in globinsko vlaženje vaše kože.

SnailVita polžji gel daje koži prožnost in elastičnost, zmanšuje suhost, ter se popolnoma vpije v kožo. Lahko ga uporabjate za vse dele telesa. Primeren je tudi za podlago, za make up, saj se hitro vpije in kožo napne, da je obraz videti bolj svež.

SnailVita kakovostni gel je primeren za moške in ženske.

SnailVita gel je prijetnega vonja, in je poleg polžjega ekstrata obogaten še z kolagenom, vitaminom B6 ter alantoinom za hitrejše in boljše rezultate in omogoča regeneracijo in globinsko obnovitev kože.

Gel je izdelan v Nemčiji po najvišjih kakovostnih standardih.

Sestavine:
Aqua, Isopropyl Alcohol, Snail Secretion Filtrate (Helix Aspersa Muller), Propylene Glycol, Dimethicone, Glycerine, Glycosaminoglycans, Allantoin, Hydrolyzed Collagen, Pyridoxine HCL, CarbomerLuryl Glucoside (and) Polygliceryl-2, Dipolyhydraxystearate, Sodium Hydroxide, Metifyparaben, Phenylpropanol, Ethylparaben, Parfum, Dipotassium EDTA, Propiylparaben.

LOT in rok uporabe  označen na embalaži izdelka.

Količina : 125-ml

Distributer: VivoVita d.o.o., Dolenjska cesta 318, Škofljica

Paket vam bo dostavil GLS Slovenija, običajno že naslednji delovni dan po oddaji naročila. Garancijo in reklamacije lahko uveljavljate tako, da nam pišete na [email protected]