CelluJoy PRO – masažni aparat proti celulitu

Učinkovita pomoč pri odstranjevanju nabrane maščobe na določenih predelih telesa in zmanjševanje celulita na enostaven način skozi sproščujočo sesalno in grelno masažo.

Pred uporabo aparata kožo najprej dobro očistite in nanjo nanesite veliko olja za telo.

Vključuje USB, pinceto, pokrovčke in pralne nadomestne filtre.

Lastnosti:
– masažni aparat proti celulitu z vakuumsko in grelno tehnologijo
– primeren je za noge, zadnjico, pas, trebuh in roke
– brezžično delovanje
– polnjenje preko USB kabla
– aparat se samodejno izključi po 25 minutah delovanja
– lahka in vodljiva ergonomska oblika

Specifikacije:
– 13 x 11 x 9,7 cm
– dolžina kabla: 2 m
– vhod: DC 5V / 2 A
– Baterija: 3,7 V / 1800 mAh / 15 W
– Funkcije: sesanje in toplota

NAVODILA ZA UPORABO:

  • Napolnite CelluJoy PRO v USB viru.
  • Očistite kožo in nanjo nanesite veliko olja za telo.
  • Pred vsako uporabo s pomočjo priložene pincete vstavite filter in namestite pokrovček (slika 1). Postavite drugi filter (slika 2), da losjon oz. olje ne prodre v aparat.
  • Pritisnite gumb za vklop; z levo puščico (Heat) izberite želeno stopnjo toplote in z desno puščico (Suction) želeno stopnjo sesanja.
    POMEMBNO: masažo začnite z najnižjo stopnjo sesanja in jo postopoma, po malem, povečujte glede na vaše potrebe.
  • S počasnim in neprekinjenim premikanjem od zgoraj navzdol po nogah, zadnjici, pasu, trebuhu in rokah drsite s CelluJoy PRO po koži.
  • Ko je masaža končana, napravo izklopite; samodejno se izklopi po 25 minutah uporabe.
  • Odstranite filtre (1 in 2) in jih po vsaki uporabi očistite s toplo vodo; pred ponovno uporabo jih pustite, da se posušijo na zraku; ko se poslabšajo jih zavrzite in uporabite nove nadomestne.

OPOZORILA:

Ne uporabljajte pri krčnih žilah. Ne uporabljajte med nosečnostjo ali menstruacijo. Ne uporabljajte ga več kot 25 minut na sejo. Pred naslednjo sejo pustite kožo nekaj dni počivati. Prvič napolnite baterijo do konca. Prepričajte se, da električna napetost ustreza tisti, ki jo ima aparat. Ne vlecite kabla in se prepričajte, da se ne zvije. Naj bo kabel čim dlje od vročih in ostrih površin. Očistite ga z malenkost navlaženo krpo. Ne uporabljajte abrazivnih izdelkov in materialov za čiščenje. Ne potapljajte aparata ali kabla v tekočine. Naprave se ne dotikajte z mokrimi rokami. Ne uporabljajte ga blizu vode ali na vlažnih mestih. Samo za uporabo v gospodinjstvu. Uporabite aparat samo za namene, za katere je namenjen. Napravo pospravite na suho mesto, kjer ni prahu. Ne puščajte naprave brez nadzora, medtem ko je prižgana. Če naprava, deli ali kabel izgledajo pomanjkljivo ali ne delujejo pravilno, jih ne uporabljajte, niti ne poskušajte popravljati. Samo strokovni tehnik sme to narediti. Ta naprava ni oblikovana za otroško uporabo ali uporabo oseb z omejenimi fizičnimi ali psihičnimi sposobnostmi, razen če so pod varnostnim nadzorom odrasle osebe. Ta izdelek ni gospodinjski odpadek, sledite okoljskim normam, ki so veljavne za njegovo reciklažo. Zavrzite ta izdelek v skladu z evropsko direktivo 2002/96/ES. Pozanimajte se o lokalni zakonodaji o recikliranju električnih in elektronskih izdelkov in jo upoštevajte. Ne zavrzite tega izdelka skupaj z drugimi gospodinjskimi odpadki. Če upoštevamo ta navodila, se izognemo negativnim posledicam na zdravje ljudi in okolja.

Poreklo: Kitajska. Distributer: Vivovita d.o.o., Litijska cesta 259, 1261 Ljubljana – Dobrunje, SI, [email protected]
delivery
Brezplačna poštnina
satisfaction warranty
Garancija zadovoljstva
safe buy
100% varen nakup
EU seller
EU trgovec