Korak 2 od 3: Ekskluzivna ponudba
57% Complete

{{customer_first_name}}, želite imeti popolnoma urejen dom?

V posebni ponudbi imamo SET 2 praktičnih in vsestranskih poličk Shelf Duo po EKSKLUZIVNI CENI za samo 4.99€

Shelf Duo – Samolepilna odlagalna polička (set 2)
Praktična in vsestranska polička, ki jo lahko namestite kamorkoli – preprosto, hitro in brez vijačenja, saj se na podlago namesti kar s pomočjo samolepilnega držala!

Izdelana je iz kakovostne trde plastike. Je idealen pripomoček za odlaganje in organizacijo stvari v kopalnici, kuhinji, pisarni ali delavnici.

Set vsebuje 2 polički.
  • Set dveh univerzalnih odlagalnih poličk
  • Hitra in preprosta montaža, brez orodja
  • Eleganten in minimalističen izgled, ki se prilega vsakemu stilu opreme
  • Izdelano iz kakovostne trde plastike
  • Enostavno čiščenje

EKSKLUZIVNA PONUDBA! TENS – SET 2 samolepilnih odlagalnih poličk za samo 4.99€
Stojimo za svojimi izdelki
Izdelek ni to, kar ste pričakovali? Izdelek vam zamenjamo ali vrnemo denar.
V kolikor se odločite za vračilo izdelka, nam le-tega vrnite nepoškodovanega, nerabljenega in v originalni embalaži, mi pa vam bomo izdelek brezplačno zamenjali ali vrnili kupnino.

100% varen nakup

Za varnost podatkov skrbimo z najsodobnejšimi ukrepi varovanja podatkov. Podatki potujejo po varni povezavi in so kodirani tako, da ni možnosti, da bi jih razbrala tretja oseba. Vse vaše podatke, ki jih je treba vpisati za izvedbo nakupa, skrbno hranimo in jih ne posredujemo neavtoriziranim osebam in tretjim osebam.

Brezplačna poštnina

Dostava je brezplačna. Pri plačilu po povzetju z gotovino dostavna služba GLS obračuna provizijo, ki znaša 1.99 €. Tega stroška ni, v kolikor plačate vnaprej s kreditno kartico ali PayPalom.

Brezplačna menjava

Niste izbrali prave velikosti? Izdelek nam pošljite nazaj, mi pa vam izdelek za želeno velikost zamenjamo in pošljemo brezplačno!

Garancija na zadovoljstvo

Če z izdelkom niste zadovoljni, vam le-tega zamenjamo ali vrnemo denar. V kolikor se odločite za vračilo ali menjavo izdelka, nam le-tega vrnite nepoškodovanega, nerabljenega in v originalni embalaži, mi pa vam bomo izdelek zamenjali ali vrnili kupnino.