Nastavki za urejanje, brušenje in oblikovanje nohtov


Nastavki za popolno urejene naravne ali umetne nohte!

Med različnimi nastavki, ki jih lahko uporabljate z aparatom Vivo Nail Drill, so keramični nastavki z različnimi stopnjami grobosti, komplet paket vsestranskih brusilnih nastavkov in paket s kar 100 brusilnimi trakci!

14.99 8.99 + brezplačna poštnina
Naročiš danes, prejmeš že v pet., 25.09.

Počisti

Nadomestni brusilni nastavki:

Dostava paketov poteka normalno
Glede na situacijo s COVID-19, je spletno nakupovanje najvarnejši način nakupovanja.

Izbirate lahko med:

 Paket brusilnih trakcev (cca. 100 kom)
 12-delni komplet nastavkov

(6 nastavkov za brušenje, piljenje nohtov in nego obnohtne kožice
+ 6 trakov za brušenje)

 Keramični nastavek – rdeči, fin   
 Keramični nastavek – modri, medium
 Keramični nastavek – zeleni, grob

 

Brusilni trakci

Brusilni papir/trakci so primerni za nego naravnih nohtov. So idealni za začetnike oz. tiste, ki se še spoznavajo z različnimi možnostmi oblikovanja in urejanja nohtov. Paket vsebuje približno 100 komadov brusilnih trakcev.

 

 

12-delni komplet nastavkov

Paket brusilnih nastavkov vsebuje 6 nastavkov za brušenje, piljenje nohtov in nego obnohtne kožice ter 6 trakcev za brušenje.
Komplet je primeren za celovito nego naravnih nohtov in obnohtne kožice.

 

Keramični nastavki

Keramični nastavki so primerni za oblikovanje in odstranjevanje UV gela in akrila. Ni priporočljiva uporaba na naravnih nohtih!

 Nastavki so idealni za odstranjevanje gradilnih in kamuflažnih gelov ter akrilnih mas. Zahvaljujoč trdnemu keramičnemu materialu imajo nastavki veliko daljšo življenjsko dobo kot ostali nastavki, prednost keramičnega materiala pa je tudi, da se med brušenjem ne segreva tako hitro kot ostali materiali.

Čiščenje in vzdrževanje nastavkov je popolnoma preprosto, saj jih lahko po uporabi sperete z mlačno vodo in jih nato dezinficirate z medicinskim alkoholom, kar zagotavlja dolgotrajno varno uporabo. 

Na voljo imate 3 nastavke, ki se razlikujejo glede na stopnjo grobosti:

 

Aparat NI vključen v to ponudbo, lahko pa ga kupite tukaj:
vivozebra.si/izdelek/vivonaildrill

Nadomestni brusilni nastavki

Paket brusilnih trakcev (cca. 100 kom), 12-delni komplet nastavkov, Keramični nastavek – rdeči, fin, Keramični nastavek – modri, medium, Keramični nastavek – zeleni, grob

Paket vam bo dostavil GLS Slovenija, običajno že naslednji delovni dan po oddaji naročila. Garancijo in reklamacije lahko uveljavljate tako, da nam pišete na [email protected]