Electric Toothbrush: Zakaj vsak otrok potrebuje sonično zobno ščetko?

Pravilna ustna higiena je izjemno pomembna, še posebej za otroke, katerih navade glede skrbi za zobe se šele oblikujejo.

Nežne vibracije in vgrajen časovnik ščetkanje spremenijo v zabavno dejavnost, hkrati pa otroci lažje dosežejo priporočen čas ščetkanja. Tako bo s pomočjo sonične ščetke otrok vzpostavil zdrave navade ustne higiene za celo življenje.

 

Zakaj je Electric Toothbrush prava izbira?

 

  • Napredna tehnologija čiščenja: Sonična zobna ščetka uporablja visokofrekvenčne vibracije, ki ustvarjajo hitre gibe ščetin. Te učinkovito odstranjujejo zobne obloge in ostanke tudi z najtežje dostopnih mest ter zagotavljajo temeljito čiščenje, ki ga je težko doseči z ročnim ščetkanjem.
  • Nežna do dlesni: Sonična zobna ščetka deluje nežno, vendar učinkovito. Zagotavlja globinsko čiščenje brez pretiranega pritiska na dlesni, zato je odlična izbira za posameznike z občutljivimi dlesnimi.
  • Funkcija časovnika: Ščetka ima vgrajen časovnik, ki zagotavlja, da si zobe umivate dve minuti, tako, kot priporoča zobozdravnik.
  • Dostopna cena: Kljub nižji ceni ščetka svoje delo opravi brezhibno in enako učinkovito kot druge sonične ščetke.

 

 

Ščetkanje zob bo postalo zabavna aktivnost

Zobozdravniki priporočajo 2– minutno umivanje zob, da se zagotovi učinkovito odstranjevanje zobnih oblog in skrb za dlesni. Vendar vsak starš ve, da je otroka prepričati, naj se tega časa drži, lahko pravi izziv. Otroke pogosto bolj privlači tehnologija, zato lahko sonična ščetka vsakdanje ščetkanje spremeni v prijetno izkušnjo, h kateri se bodo otroci z veseljem vsak dan vračali.

Prilagojena za otroke

Otroški model ima manjše nastavke, ki so posebej zasnovani za manjše ustne votline, da otroci lažje dosežejo vse zobe.

Ščetkanje zob spremeni v igro

Zaradi nežnih vibracij in zvoka postane ščetkanje zabavno doživetje, ki se ga bodo otroci veselili vsak dan. Zaradi živahnih barv in igrivih vzorcev pa bo čiščenje zob še bolj posebna in vznemirljiva izkušnja.

Moč vgrajenega časovnika

Marsikateremu otroku se zdi, da dve minuti umivanja zob trajata celo večnost. Tukaj priskočita na pomoč vgrajeni časovnik in vmesni zvočni intervali, ki otroka vodijo skozi priporočen čas ščetkanja in ga hkrati opozarjajo, da očisti vsa področja ust.

Temeljito čiščenje

Včasih imajo otroci pri uporabi ročnih zobnih ščetk težave s pravilno tehniko ščetkanja ali ne očistijo vseh zob dovolj dobro. S pomočjo zvočnih intervalov bodo vsi zobje dobili pozornost, ki si jo zaslužijo.

Učinkovito odstranjevanje zobnih oblog

Otroški zobje so še posebej dovzetni za nastanek kariesa in zobnih oblog. Sonična zobna ščetka s pomočjo visokofrekvenčnih vibracij odstrani zobne obloge in ostanke hrane, s čimer učinkovito prepreči zobne težave.

Zdrave navade

Sonična ščetka otrokom pomaga osvojiti pravilne tehnike ščetkanja. Z uvedbo sonične zobne ščetke v zgodnjem otroštvu boste otroku privzgojili vseživljenjsko navado temeljitega čiščenja zob in pravilne ustne nege.

 

 

Nakup otroške sonične ščetke je pričaral nasmeh na obraze neštetih staršev. Veliko jih namreč poroča, da ščetkanje zob z uporabo sonične zobne ščetke ni več težava, ampak zabavna in prijetna izkušnja.

Če želite sebi in svojim otrokom olajšati pogosto naporno dejavnost, potem je Electric Toothbrush odlična izbira.

S cenovno ugodno sonično zobno ščetko, ki zagotavlja enako dobre rezultate, lahko zdaj uživate v miru in hkrati naučite svoje otroke o pomenu pravilne ustne higiene. Več o sami sonični ščetki pa si lahko preberete tukaj.

delivery
Brezplačna poštnina
satisfaction warranty
Garancija zadovoljstva
safe buy
100% varen nakup
EU seller
EU trgovec